Donateur worden:  

De 1698 op de weg houden kost duizenden euro's per jaar. De kosten voor de stalling van de 1698 en voor de verzekering komen ieder jaar terug. Daarnaast zijn er kosten die jaarlijks in hoogte verschillen, zoals de kosten voor het onderhoud. Daarom is financiŽle steun van donateurs erg belangrijk om de 1698 voor de toekomst te behouden en te laten rijden voor belangstellenden. Uiteindelijk is de 1698 erkend mobiel erfgoed.

Wilt u onze stichting helpen met het onderhouden en restaureren van de 1698? Dat kan, voor minimaal Ä 19,00 bent u van harte welkom als donateur. U bent dan donateur voor de duur van 1 jaar vanaf de datum dat wij uw donatie hebben ontvangen. U ontvangt dan drie keer per jaar een nieuwsbrief. Daarin vertellen we u natuurlijk hoe het met de 1698 gaat. Ook treft u actueel busnieuws aan en verhalen waarin de bus een grote plaats inneemt. Bovendien geniet u als donateur korting op de ritprijs van onze excursies.
 
De belastingdienst heeft onze stichting gekenmerkt als een ANBI instelling erkend (Algemeen Nut Beogende Instelling) onder RSIN nummer 808204233.
Dus uw donaties zijn voor de belastingopgave aftrekbaar.

 

Als u donateur wilt worden, kunt u uw donatie overmaken naar ING bankrekening NL36 INGB 0009 6034 39 van Stichting Museumbus 1698, Haya van Somerenlaan 108, 1187 RB Amstelveen. In verband met de verzending van de nieuwsbrief hebben we uw adresgegevens nodig. Deze kunt u doorgeven via

of per post aan bovenstaand adres.

Hartelijk dank voor uw donatie !

 

Zo ziet een nieuwsbrief er uit. Nieuwsgierig geworden hoe deze voorbeeld nieuwsbrief er uit ziet?

Download hem hier als PDF